Close button

Татаров поїхав в ОП на роботу, попри відсторонення

Татаров поїхав в ОП на роботу, попри відсторонення

Заступник голови ОПУ Олег Татаров поїхав в Офіс президента, де продовжив роботу на своєму робочому місці, не дивлячись на те, що напередодні написав заяву про призупинення службових повноважень, повідомив журналіст Юрій Бутусов, повідомляє НВ.

За його інформацією, після оголошення підозри Татаров "передав повноваження з контролю за НАБУ іншому заступнику голови ОП Андрію Смирнову. Однак зберіг повноваження з контролю всіх інших правоохоронних органів".

"Ніяких рішень щодо перерозподілу обов'язків в ОП сам Татарів приймати не правомочний, це можуть зробити або президент, або глава ОП, а ніяких рішень ні Зеленський, ні Єрмак по Татарову не приймали. Думка Подоляка офіційною позицією не є, оскільки на відміну від Татарова він позаштатний співробітник ОП ", - написав Бутусов у себе в Facebook.

Він зазначив, що в ОП Татаров "був у важливій справі".

"У понеділок ввечері на екстреному засіданні Кабмін призначив головою Державної фіскальної служби Вадима Мельника, кандидатуру якого підтримав в ОП Татарів. У них виявилася давня історія знайомства з часів Януковича, коли Мельник займав пост начальника управління з розслідування особливо важливих справ ДФС", - пише Бутусов.

Журналіст зазначає, що Офіс президента "до сих пір не взяв на себе відповідальність за звинувачення в корупції одного з найближчих співробітників Зеленського, і не приймає жодних рішень про усунення підозрюваного в корупції з посади".

"Заяви піарників покликані приховати бездіяльність президента, який боїться прибрати Татарова і тим самим обвалити конструкцію своїх відносин з екс-заступник голови АП часів Януковича Андрієм Портновим", - додав журналіст.

xwtlx4suih_big.jpg

Ірина Кутелева-Коваленко

Новини

Популярні теми форуму

analytics