Close button

Гороскоп Глоби: яким Знакам казково пощастить

Гороскоп Глоби: яким Знакам казково пощастить

Відомий астролог Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, на яких обрушиться казкове везіння на цьому тижні, повідомляє УНИАН.

Скорпіон

Великим успіхом відзначаться ділові переговори, пошуки роботи. В цілому Скорпіони стануть набагато привабливішими, тому люди почнуть їм більше довіряти. Це можна використовувати в своїх цілях в любові і в справах, на роботі. Велика ймовірність знайти кохання в соціальних мережах. Тиждень буде дуже сприятливим і яскравим.

Козеріг

Козерогів чекають великі успіхи. Представникам даного знака варто проявляти більше наполегливості. Нічні світила на їхньому боці, тому їм буде постійно посміхатися удача. Важливо лише вірити в свій успіх і не відкладати нічого на потім.

Риби

У Риб основною сферою життя стане любов. Найбільш позитивними днями для романтичних пригод стануть четвер, п'ятниця і субота. Велика удача чекає тих, хто вже перебуває у відносинах. Трохи романтики не завадить. У роботі і бізнесі настає сприятливий час для початку нових справ. Але спершу необхідно закінчити все найважливіше. Поспішати не можна, тому що в поспіху можна допустити багато помилок.

Новини

Популярні теми форуму

analytics