Close button

Вакарчук похвалився талантами 27-річної дочки

Вакарчук похвалився талантами 27-річної дочки

Святослав Вакарчук похвалився талантами своєї прийомної дочки Діани. Дівчина разом з командою створила кліп для нової пісні "Океану Ельзи". Новий альбом-проект називається "Оранжерея", а пісня, відео для якої нещодавно презентував колектив, - "Знову", повідомляє РБК-Украина.

Про успіхи своєї 27-річної доньки Діани, Вакарчук розповів в ефірі програми "Кондратюк у понеділок".

"Це відео знімала команда молодих людей, серед яких, до речі, моя дочка. Вони вперше знімали відео. Вона була продюсером, а її колега був режисером", - розповів фронтмен "Океану Ельзи".

За словами музиканта, для команди, яка зняла кліп, це стало дебютом. Але їх бачення цього світу зовсім інше.

"Я повністю довірився їм і сказав: робіть все, що вважаєте за необхідне ... Я не робив ніяких зауважень, мені подобається все, що вони зробили. Тому що це місток між колишнім і новим баченням", - зізнався Вакарчук.

В описі до офіційного відео кліпу Діана Фонарьова вказана як одна з трьох продюсерів.

Відзначимо, що Діана - дочка цивільної дружини Вакарчука Лялі Фонарьовою від першого шлюбу з Володимиром Тарасюком, бізнесменом зі Львова. Біологічних дітей у Святослава та Лялі немає, але Діану музикант називає своєю донькою.

В одному з інтерв'ю музикант говорив, що для Діани він зараз більше друг, ніж тато. Дівчина займається маркетингом в моді і дизайні, і частково вона в команді розробників.

Світлана Мащенко

Новини

Популярні теми форуму

analytics