Close button

4 втечі з в'язниці, що відбулися завдяки жінкам

4 втечі з в'язниці, що відбулися завдяки жінкам

Коли чоловіча хватка безсила, на виручку часто приходить жіноча винахідливість. У цьому матеріалі ми розповідаємо про успішні (і не дуже) тюремних пагонах, які відбулися завдяки дівчатам, повідомляє Узнай все!.

Втеча на підборах

У 2012 році з бразильської колонії пропав наркоторговець Роналду Сільва. Як з'ясувалося пізніше, в тюремній кімнаті побачень чоловік змінився одягом з дружиною. Скориставшись неуважністю охоронців, арештант вийшов на вулицю в жіночій сукні, а дружина безперешкодно покинула колонію в шортах чоловіка.

Через кілька днів поліцейські помітили на автобусній зупинці дівчину, невміло балансує на високих підборах. Це був Роналду Сільва. Відзначимо, що в тюрму наркоторговця повернули в бюстгальтері, перуці, з червоною помадою на губах.

Роналду Сільва

Любовний трикутник в Бедфорд-Хіллс

У 2015 році 50-річна керівниця тюремної швейної майстерні Джойс Мітчелл організувала втечу двох убивць-ув'язнених. Дуже вже вона хотіла допомогти своєму коханцеві Річарду Метту, до якого приєднався і його товариш - Девід Свет. Трійця спланувала і втечу, і вбивство чоловіка Джойс, після чого укладені пробили стіну капери і вибралися на вулицю. Однак сама швачка злякалася наслідків і повернулася до чоловіка, а втікачів спіймали через 3 тижні.

Хеппі-енд чекав не всіх: Річарда вбили під час затримання, Свет отримав довічний термін, а Джойс Мітчелл, яка вчасно передумала, провела у в'язниці ще 5 років і звільнилася в 2020 році.

На фото: Джойс Мітчелл

Заплутана історія з Вісконсіна

У втечу Томаса Дірінга і Джеймса Ньюмана з в'язниці Вісконсіна, який відбувся в квітні 2020 року, було замішано відразу кілька жінок. Ріжучі інструменти для втечі злочинці отримали від тюремного кухаря Холлі Марі Зімдал, на свободу втікачів зустріла таксистка Кетрін Вудерік і відвезла в сусіднє місто. Злочинців затримали через 4 дня - співробітниця притулку для бездомних помітила на двох постояльців тюремне термобілизна.

Ця втеча відбувся тільки завдяки жінкам

Однак романтики в цій втечі, як з'ясувалося, не було зовсім - на допиті Холлі Марі Зімдал розповіла, що знаходила в холодильнику записки з погрозами і виконувала вимоги злочинців через страх, а Кетрін Вудерік стверджувала, що посадила арештантів в машину випадково - тюремні роби пасажирів дівчину не збентежили. Поліція ж вважає, що у жінок з злочинцями була романтичний зв'язок.

«Бонні і Клайд» з Теннессі

9 серпня 2005 року в штаті Теннессі сталися постріли - медсестра Дженніфер Хайатт застрелила поліцейського, який збирався доставити її чоловіка, засудженого до 35 років ув'язнення, в тюрму. Дружина була не готова до тривалої розлуки, тому викрала коханого з будівлі суду, вистріливши в правоохоронця.

За спільний втечу пара злочинців отримала покарання

Після втечі чоловік і дружина добу колесили по країні, викрали кілька автомобілів. Однак "красивий фільм" швидко закінчився - про місцезнаходження злочинців поліції повідомив таксист, і залишок життя подружжя Хайатт проведуть у виправних установах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics