Close button

Rimac Automobili закінчує збірку передсерійних гіперкарів

Rimac Automobili закінчує збірку передсерійних гіперкарів

Компанія почала збірку останніх передсерійних прототипів, повідомляє Insideevs.

Хорватська компанія Rimac Automobili опублікувала свіжі фотографії зі свого заводу в місті Велико Трговіще, де готується запуск серійного виробництва нового електричного гіперкара. Зараз там збирають партію з шести машин, які вже практично не відрізнятимуться від власне серійних.

У повідомленні компанії говориться, що вже зроблено 12 автомобілів, але по обхідним технологіями. Їх уже випробували, в тому числі кілька розбили на краш-тестах. Найважливішим стало те, що реальні характеристики автомобіля виявилися не гірше, а деякі навіть краще розрахункових, заявив глава компанії Мате Рімац.

Нагадаємо, що прототип C_Two був представлений навесні 2018 року. За розрахунками, машина повинна бути оснащена чотирма електромоторами (по одному на кожне колесо) сумарною потужністю 1914 к.с. Це дозволить автомобілю розганятися до 100 км / год менш ніж за дві секунди, до 160 км / год - за 4,3 секунди і розвивати максимальну швидкість в 412 км / ч. Батареї на 120 кіловат-годин повинно вистачати більш ніж на 600 кілометрів.

У компанії відзначають, що зараз збірка передсерійних гіперкарів займає вісім тижнів, що більш ніж удвічі швидше, ніж збиралися перші 12 машин. На збірку повністю серійних версій буде йти по п'ять тижнів.

Незважаючи на фінальну стадію в реалізації проекту, компанія Мате Рімаца поки навіть не представила остаточне ім'я машини (C_Two - назва прототипу). Всього буде побудовано 150 серійних екземплярів вартістю понад мільйон євро кожен. Початок поставок заплановано на 2021 рік. Одним з покупців став чемпіон Формули 1 2016 року Ніко Росберг.

Також C_Two стане основою для гіперкара Pininfarina Battista, який буде ще дорожче.

Новини

Популярні теми форуму

analytics