Close button

У США представили електрокар в стилі класичних Alfa Romeo

У США представили електрокар в стилі класичних Alfa Romeo

Невідомий досі каліфорнійський стартап Alpha Motors представив перші зображення свого електричного купе Alpha ACE, повідомляє Insideevs.

Безпосередньо про це ані слова, але автори машини очевидно надихалися класичними двухдвернимі Alfa Romeo 60-х і 70-х років минулого століття, зокрема моделлю Gulia Sprint GTA.

Стартап запевняє, що у них вже є заднеприводная платфмора, на якій буде побудована машина. Поки названі тільки найосновніші характеристики. За мірками електромобілів купе буде не дуже швидким: до 100 км / год воно зможе розганятися за шість секунд.

Потужність двигуна не називається, як і ємність тягової батареї з рідинним охолодженням. Але відомий розрахунковий запас ходу: понад 400 кілометрів. Також повідомляються розміри новинки: довжина 4180 мм, ширина 1 886 мм, висота 1450 мм - тобто знову ж приблизно як у класичних Alfa Romeo.

Створюється враження, що поки у Alpha Motors немає нічого крім симпатичного дизайну і бажання зробити такий електрокар серійним. Втім, виглядає машина і справді не погано, а особливо радує мінімалістичний ретро-салон.

Новини

Популярні теми форуму

analytics