Close button

Які смартфони воліють в Китаї

Які смартфони воліють в Китаї

В середньому покупці смартфонів витрачають на нові моделі близько 485 доларів, повідомляє iXBT.com.

Сьогодні китайський аналітичний центр випустив «Звіт про тенденції споживання смартфонів, лояльності і відтоку користувачів», який показує, що більшість користувачів смартфонів в Китаї вважають за краще Huawei.

Джерело повідомляє, що в середньому покупці смартфонів витрачають на нові моделі близько 485 доларів. Що стосується купівельної спроможності, майже 50% користувачів заміняють свої смартфони на моделі середнього класу, 37,4% купують флагманські пристрої, ще 13,3% вважають за краще недорогі смартфони.

32,7% користувачів смартфонів купують нову модель протягом двох років, а 72,7% - протягом трьох років. Більше 90% опитаних замінили хоча б один смартфон за останні чотири роки.

З усіх брендів смартфонів у Huawei найвищий рівень лояльності. 73,3% власників смартфонів Huawei вибирають новинки цього ж виробника. За останній рік лояльність користувачів зросла на 10%.

В цілому 77,3% всіх опитаних користувачів віддають перевагу Huawei при покупці наступного смартфона, друге і третє місце займають Apple і Xiaomi відповідно. Замикають п'ятірку лідерів Oppo і Vivo.

Новини

Популярні теми форуму

analytics