Close button

Містером Олімпія-2020 вперше в історії став єгиптянин

Містером Олімпія-2020 вперше в історії став єгиптянин

Вперше за 23 роки проведення турніру нагорода дісталася не американцеві. Переможець Мамду Елссбіай пройшов шлях від простого рибалки до володаря легендарного титулу, повідомляє Корреспондент.

На щорічному турнірі Містер Олімпія-2020 року, який проходив в американському Лас-Вегасі, головну нагороду завоював 36-річний єгиптянин Мамду Елссбіай на прізвисько Біг Рамі.

Відзначається, що перемога Мамду стала справжньою сенсацією, оскільки він володіє формами, які далекі від пропорцій і естетики. Також вперше за 23 роки титул Містер Олімпія дістався не американцеві.

Елссбіай отримав нагороду з рук Арнольда Шварценеггера.

За даними телеканалу, в минулому році спортсмен отримав складну травму зв'язок і довго не тренувався. А в цьому році він заразився коронавірусів і не був допущений до кваліфікації, що автоматично закривало шлях на турнір.

Однак завдяки величезній підтримці фанатів організатори запросили Мамду брати участь в змаганнях.

2575740.jpg

2575738.jpg

2575741.jpg

Біг Рамі народився в Єгипті. В юності його сім'я переїхала в Кувейт, де він довгий час працював рибалкою. У 2010 році Елссбіай зайнявся спортом і вже через два роки виграв перший турнір. За десять років він пройшов шлях від рибалки до володаря легендарного титулу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics