Close button

Шмигаль обговорив поставки вакцин з послами G7

Шмигаль обговорив поставки вакцин з послами G7

Україна спільно зі Світовим банком і Європейським інвестиційним банком обробляє можливості закупівлі вакцин проти COVID-19, повідомляє Корреспондент.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив закупівлю вакцини проти COVID-19 з послами країн "Великої сімки" та Євросоюзу. Про це повідомляє пресслужба уряду у вівторок, 22 грудня.

Шмигаль розповів, що Україна спільно зі Світовим банком і Європейським інвестиційним банком обробляє можливості закупівлі вакцин проти COVID-19.

За його словами, відповідна робота ведеться на рівні посольств США, Великобританії, Німеччини та компаній-виробників вакцини.

"Україні необхідний доступ до вакцини вже на початку наступного року, щоб ми могли якомога швидше почати процес вакцинації лікарів та інших груп населення, які перебувають в зоні ризику. Ми високо цінуємо зусилля наших міжнародних партнерів, спрямовані на допомогу Україні забезпечити населення належною кількістю вакцини", - заявив прем'єр.

Раніше в Польщі пообіцяли, що передадуть Україні надлишки вакцин від коронавируса, якщо вони будуть. Про це заявив глава канцелярії прем'єр-міністра Польщі Міхал Дворчік.

Новини

Популярні теми форуму

analytics