Close button

Таємні бажання Знаків Зодіаку

Таємні бажання Знаків Зодіаку

У кожного з нас є бажання, про які ми нікому не розповідаємо. Астрологи поділилися інформацією про те, які таємні бажання кожного Знака Зодіаку, повідомляє Slovofraza.

Овен

Овни хочуть бути в центрі уваги, що і так видно з їхньої поведінки, але ще вони таємно хочуть, щоб їх любили, обожнювали, носили на руках. А ще вони страшенно хочуть, щоб їм не потрібно було працювати, а вся решта життя перетворилася на суцільну вечірку.

Телець

Тельці мріють про те, щоб всі проблеми зникли, до них прийшов принц на білому кінець або королева, з якими можна було б піти в захід і залишити всю цю метушню - роботу, справи і проблеми.

Близнюки

У Близнюків дають про себе знати амбіції. Найчастіше Близнюки бажають бути суперзіркою. Інші ж, навпаки, хочуть піти геть від усього цього і стати монахами, відлюдниками, побути на самоті.

рак

Раки мріють про відданою другій половинці, міцну сім'ю, стабільне фінансове становище. Ще Раки мріють бути королями і королевами, щоб у них була своя прислуга і безмежна влада.

Лев

Л ьви хочуть бути найкращими в якийсь із сфер, але не просто кращими, а єдиними і неповторними майстрами своєї справи. Їм потрібно знати, що вони роблять щось краще за інших.

Діва

Діви мріють про стабільність і мир на Землі, про настання хорошого часу, коли всі один одного поважають і люблять. Це мудрий Знак Зодіаку, який рідко хоче влади або нескінченних грошей.

ваги

Жінки-Терези мріють бути найгарнішими. Їх хлібом не годуй, а дай красу і щоб все їм заздрили. Чоловіки ж таємно бажають створити затишне гніздечко для себе і своєї сім'ї.

Скорпіон

Скорпіони таємно хочуть позбутися від усіх, хто їм не подобається. Вони хочуть зібрати цих людей разом, посадити у вагони і відвезти куди-небудь в пустелю, щоб вони ніколи їх більше не турбували.

Стрілець

Стрільці таємно мріють навчитися читати думки. Ще вони хочуть бути номером один скрізь. У них є манія бути завжди правими і найкращими, тому їх таємне бажання - стати надлюдьми.

Козеріг

Таємні бажання цих людей досить поверхневі. Вони хочуть жити у величезній неприступної фортеці, в оточенні тільки тих, кого знають краще за все. Ще вони не відмовилися б від уміння миттєво діагностувати брехня.

Водолій

Водолії таємно мріють увібрати в себе всі знання світу, розгадати загадки Всесвіту, стати просвітленими, зрозуміти божий задум. Зрозуміло, про це вони нікому не розповідають. Всім навколо вони кажуть, що хочуть стати успішними в бізнесі.

риби

Ці люди мріють про кохання, а таємниця тут в тому, кого вони мріють бачити поруч із собою. Хтось кінозірку, а хтось знайомого або знайому. Риби хочуть жити в оточенні ласки і уваги. Це все, що їм потрібно.

Новини

Популярні теми форуму

analytics