Close button

5 секретів вічної молодості: чому варто повчитися у японок

5 секретів вічної молодості: чому варто повчитися у японок

Японкам вдається молодо виглядати навіть після 50 на заздрість усім жінкам світу. Причиною тому служить не тільки високий рівень життя в країні - ці дівчата знають безліч непростих секретів краси і здоров'я, користуючись ними з малих років. Про найефективніші способи японських жінок зберігати вічну молодість, ми розповідаємо в цьому матеріалі, повідомляє Узнай ВСЕ.

Натуральні масла

Європейські та американські косметичні компанії вже давно пропагують oil-free кошти, однак японки відмовлятися від масел не збираються. Саме за допомогою цього компонента дівчата Японії ефективно очищають шкіру і рятують її від пересихання. Кожна японка прагне підібрати масло, яке ідеально підходить під тип шкіри, і користуватися ним як можна частіше. За словами японських експертів, "промаслюється" шкіру потрібно завжди і всюди, під час будь-яких справ і занять. Два важливих моменти: японські б'юті-гуру не рекомендують використовувати мінеральні засоби, і дуже радять масло камелії, яке надає особі "порцелянову" білизну, якої японки і славляться. Японки регулярно використовують масла.

Очищаючі процедури Досить простим, але дуже важливим аспектом в японському догляді вважається очищення. Ця процедура вважається майже ритуальної, а миючі засоби в японських магазинах косметики стоять на порядок дорожче інших. Японські експерти стверджують, що для підтримки краси і молодості шкіри очищати її потрібно не менше двох разів на день, а при можливості - ще частіше. Популярністю серед японок користується гидрофильное масло - з'єднання масел, води і емульгатора, яке при нанесенні приймає кремову консистенцію, безслідно усуваючи забруднення і жирний блиск.

Мінімум агресії до шкіри Одним з найскладніших в реалізації секретів залишається "шанобливе" японок ставлення до власної шкірі. Крім того, що косметика японського виробництва відрізняється натуральним складом, декоративні засоби дівчата використовують по мінімуму. Таке ж ставлення вони демонструють до пластичної хірургії і інших агресивних втручань. Замість підтримки однієї лише візуальної краси, японки створюють натуральну, збільшуючи ресурси організму зсередини. Найпопулярнішою процедурою в японській косметології як і раніше залишається лімфодренажний масаж.

Тканинні маски

Цитуючи японського б'юті-гуру Чізу Саекі, першими в історії їх використовували стародавні гейші, прикладаючи шовк, вимочений в рожевій воді,-на-віч. Пізніше з'ясувалося, що відхід зі тимчасовим закупорюванням пір дійсно в рази ефективніше - на відміну від звичайних масок і есенцій, вони набагато краще зволожують суху шкіру, запобігаючи її передчасному старінню. Дівчата першими в світі освоїли подібний косметичний догляд, а ось європейські красуні стали користуватися тканинними масками тільки після 2010 року.

Японія - батьківщина тканинних масок

БАДи

В Японії біологічно активні добавки користуються набагато більшою популярністю, ніж в Росії. Менше серед них і шкідливих підробок - кожна розробка тестується по кілька років. Серед японок дуже популярні БАДи з ферментами і пробіотиками - саме вони вважаються омолоджують. А ось для підтримки краси шкіри японські дівчата вживають колагенові і гіалуронові добавки. Редакція uznayvse.ru зазначає, що не меншою популярністю користуються в Японії і екзотичні БАДи, наприклад, з серицином шовку (від гусениць тутового шовкопряда).

Секретів краси у японок чимало, але всі вони складаються в одну просту істину - дівчата доглядають за шкірою не тільки зовні, але і зсередини. Саме тому їм вдається домогтися не тільки візуальних результатів, але і залишатися в гармонії з тілом протягом усього життя.

Новини

Популярні теми форуму

analytics