Close button

Представлений перший кондиціонер Nokia

Представлений перший кондиціонер Nokia

У лінійці буде п'ять моделей, повідомляє iXBT.com.

Під брендом Nokia представлений перший розумний кондиціонер, який буде продаватися в Індії через популярну торгову площадку Flipkart.

Якщо говорити точніше, то в лінійці представлено п'ять моделей, вони підтримують інверторну технологію, мають вбудований Wi-Fi, інтелектуальні датчики руху, систему клімат-контролю, багатоступінчастий фільтр і багато іншого.

У минулому році індійський гігант електронної комерції Flipkart уклав партнерську угоду з Nokia, щоб випустити лінійку розумних телевізорів. З тих пір Flipkart запускає в країні різні продукти під брендом Nokia. Нещодавно був випущений ноутбук Nokia PureBook X14.

Відомо, що кондиціонери Nokia будуть стартувати з позначки 420 доларів, а продажі в Індії стартують 29 грудня. Вони отримали мінімалістичний дизайн і використовують холодоагент R-32.

a2cz6awwsv_big.jpg

Дев Айер (Dev Iyer), віце-президент компанії Flipkart по працює з брендами, заявив, що кондиціонери виробляються в Індії, вони є багатофункціональними і екологічно безпечними.

Це розумні кондиціонери, тому вони можуть використовуватися з іншими пристроями розумного будинку, нагадувати про необхідність чищення фільтрів і так далі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics