Close button

Представлений смартфон з селфi-камерою під екраном

Представлений смартфон з селфi-камерою під екраном

Але до якості знімків можуть виникнути питання, повідомляє UBR.

Китайська ZTE представила модель Axon 20 5G з незвичайним розташуванням фронтальної камери - безпосередньо під дисплеєм. Як заявив виробник, подібний форм-фактор з'явився на ринку вперше.

Його середня ціна складає близько $ 550, і він позиціонується як представник середньої цінової категорії. Однак апарат наділений рядом функцій, характерних для флагманських апаратів. До таких належать плавна робота дисплея (90 Гц, FHD Plus), швидка зарядка (30 Вт), ємний акумулятор (4220 мАг). Правда, виробник заощадив на процесорі, вибравши не самий передовий Snapdragon 765G, а корпус телефону виготовив із пластику.

Screenshot_420.jpg

Головна особливість - "нескінченний" 6,92 дюймовий дисплей. Але через розташування фронтальної камери якість зображень, знятої з її допомогою, залишає бажати кращого. У журналістів з видання Cnet, тестировавших даний смартфон, фотографії часто виходили розмитими і зернистими.

В умовах хорошого освітлення 32-мегапіксельний об'єктив забезпечував знімки прийнятної якості. А ось при недостатньому освітленні фотографій бракувало чіткості.

Основний модуль складається з чотирьох камер: стандартна на 64 Мп і три по 8 Мп (широкоугольная на 8 Мп, для "глибини" і макро).

Апарат будуть поставляти тільки в одному варіанті оперативної і постійної пам'яті, 8/128 ГБ (при необхідності можна придбати карту пам'яті ємністю до 2 ТБ).

Новини

Популярні теми форуму

analytics