Close button

Mitsubishi готує електричний кросовер

Mitsubishi готує електричний кросовер

Восени 2017 концерн Mitsubishi представив на автосалоні в Токіо концептуальний кросовер e-Evolution. Тоді не було ніякої інформації про серійне майбутнє цього автомобіля, однак тепер японське видання Spyder7 стверджує, що вже восени 2021 року кросовер надійде в продаж, повідомляє Insideevs.

За інформацією видання, серійна версія машини буде незначно відрізнятися від концепту і, зокрема, отримає традиційні двері і звичні світлодіодні фари головного світла.

По частині техніки затверджується, що серійна машина буде оснащена двома електромоторами замість трьох у концепту. Ніяких інших істотних подробиць японське видання не наводить, однак у нас є кілька припущень про те, що це буде за електромобіль.

Марка Mitsubishi складається в альянсі з Renault і Nissan. У останніх вже є архітектура для електромобілів нового покоління і навіть майже серійний електричний кросовер - Nissan Ariya.

Він якраз оснащується двома електромоторами сумарною потужністю до 394 к.с.

Під час презентації «Арії» представники Nissan прямо сказали, що їх союзники по альянсу можуть скористатися новою розробкою для створення власних варіантів цього електромобіля, будь то Renault, Mitsubishi або навіть Lada, яка належить Renault.

З огляду на, що Ariya надійде в продаж як раз в 2021 році, логічно припустити, що серійний e-Evolution буде створений на тій же базі. При цьому варіант від Mitsubishi стане відрізнятися не тільки зовні, але і по частині налаштувань системи повного приводу, щоб забезпечити машині більше азартну керованість.

Новини

Популярні теми форуму

analytics