Close button

Зеленський вирішив створити в Україні нову авіакомпанію

Зеленський вирішив створити в Україні нову авіакомпанію

Президент запропонував державним замовникам продовжити роботу з укладення нових контрактів на виготовлення Ан-178 вже з наступного року, повідомляє УНИАН.

Президент України Володимир Зеленський доручив уряду опрацювати питання про створення в 2021 році української авіакомпанії, яка буде користуватися літаками державного підприємства «Антонов».

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про це він заявив перед церемонією підписання меморандуму між Міністерством оборони і державним підприємством «Антонов» про співпрацю з будівництва літаків для потреб Збройних сил України.

Згідно з повідомленням прес-служби ОП, президент запропонував державним замовникам продовжити роботу щодо нових контрактів на виготовлення Ан-178 вже з наступного року, а уряду - опрацювати питання про створення в 2021 році української авіакомпанії, яка буде користуватися літаками «Антонова».

А також - розробити Державну науково-технічну програму з розвитку авіапромисловості на 2021-2030 роки та підготувати проведення відповідного засідання Ради національної безпеки і оборони України.

«Давайте зробимо все можливе, щоб авіаційна галузь України подолала всі зони турбулентності і піднялася до нових висот», - зазначив Зеленський.

Новини

Популярні теми форуму

analytics