Close button

Скільки держпідтримки отримали аграрії

Скільки держпідтримки отримали аграрії

Аграріям, станом на 30 грудня 2020 року, нараховано 3,97 млрд грн державної фінансової підтримки; це 99,3% всіх коштів, виділених урядом на підтримку галузі, повідомляє Укринформ.

Про це написав заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тарас Висоцький в Фейсбуці.

Він нагадав, що в 2020 році на державну підтримку АПК було виділено 4 млрд грн.

"Станом на 30 грудня 2020 року аграріям нараховано 3,97 млрд грн фінансової підтримки - що становить 99,3% всіх коштів. Таку максимальну ефективність маємо вперше за останні роки», - зазначив заступник міністра.

Він додав, що також в 2020 році був підтриманий законопроект №3295, який удосконалює державну підтримку аграріїв, розширює коло потенційних одержувачів підтримки в сфері органічного виробництва, аквакультури, овочівництва, ягідництва, козоводства, зрошення, впровадження можливості підтримки виробників, які постраждали внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Документ визначає принципи, на яких надається державна підтримка, - прозорість, публічність, цільове використання виділених коштів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics