Close button

Актриса Емма Стоун вперше стане мамою

Актриса Емма Стоун вперше стане мамою

З'явилися сенсаційні новини. Стало відомо про те, що актриса Емма Стоун вагітна! Подробиці на тему читайте в нашому матеріалі, повідомляє Хочу.

Цей рік стане воістину особливим для голлівудської актриси Емми Стоун. Вона чекає дитину від Дейва МакКері, з яким вони не так давно таємно одружилися.

"Вона здається дуже щасливою і дуже схвильованою тим, що стане матір'ю, - вона постійно охає і воркує. Вона має чудовий вигляд, ніби світиться. Вона залишається дуже активною і щодня займається фізичними вправами", - повідомляє джерело.

Емма Стоун вагітна

Стать майбутньої дитини актриси поки що ніхто не знає.

При цьому в одному з інтерв'ю кілька років тому Емма Стоун зізнавалася, що вже готова стати мамою, хоча раніше про такі зміни в життя і не думала:

"Я в повному мирі з собою. Було так важко працювати протягом останніх кількох років. І, чесно кажучи, так багато моїх бажань тепер стали особистими й менш професійними.

Емма Стоун вагітна

Мій погляд на дітей змінився, коли я стала старшою. Я ніколи не няньчилася з дітьми. У підлітковому віці я думала: "Я ніколи не вийду заміж, у мене ніколи не буде дітей". А потім я подорослішала і подумала: "Я дійсно хочу вийти заміж, я дійсно хочу мати дітей".

Новини

Популярні теми форуму

analytics