Close button

НАБУ викликає ексдепутата та соратника Порошенко на допит

НАБУ викликає ексдепутата та соратника Порошенко на допит

Екснардепа і колишнього заступника голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенко" Ігоря Кононенко НАБУ викликає на допит в рамках справи про приватну фірму "Аркона Газ-Енергія", яка у 2018 році за безцінь отримала велике родовище нафти й газу, повідомляє Страна.

Повістка на допит оприлюднена на сайті НАБУ.

Згідно з порядком, опублікованим на сайті НАБУ, детективи здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні № 52018000000000182 від 02.03.2018 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України.

"З огляду на попередні неявки без поважних причин на виклики публікуємо повістку про виклик свідка у вказаному кримінальному провадженні Кононенка Ігоря Віталійовича, зареєстрованого за адресою: вул. Рейтарська, м.Київ, і який проживає за адресою: вул. Радіальна, м. Київ. Вам необхідно прибути 11.01.2021 на 10.00 ... ", - йдеться у повідомленні.

%D0%BF%D0%BE%D0%B2(2).png

Нагадаємо, що компанія "Аркона Газ-Енергія" мала дозвіл на розробку і видобуток газу на Свістунковско-Червонолуцкому родовищі в Полтавській області й була пов'язана з Петром Порошенко і його оточенням, хоча експрезидент заперечував, що має відношення до цього підприємства.

Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальну справу через можливе зловживання службовим становищем чиновниками Державної служби геології та надр України при видачі "Аркона Газ-Енергія" спецдозволу на розробку родовища в Полтавській області.

Новини

Популярні теми форуму

analytics