Close button

Пара ізолювалася від ковіду на острові без комунікацій

Пара ізолювалася від ковіду на острові без комунікацій

Пара з Великобританії відокремилася від пандемії коронавірусу на крихітному острові Оуей біля узбережжя Ірландії. На острові немає ні водопроводу, ні світла, однак до нього не дійшла захворюваність, повідомляє Лента.ру.

Молоді люди зважилися на переїзд 14 березня 2020 року, приблизно за тиждень до введення обмежень в Британії. Закохані просто хотіли більш повільного темпу життя і ще не знали, від чого вони біжать, пише джерело.

Люк і Сара Фланагани з Лідса на початку минулого року побачили оголошення, в якому пропонувалося орендувати невеликий котедж на острові. На постійній основі там ніхто не живе, лише на літо приїжджає кілька дачників. Однак пара вирішила перебратися сюди надовго і завести власне господарство: вони ловлять рибу, розводять курей і вирощують овочі.

"Ми живемо в маленькому котеджі з вугільним каміном, використовуючи вугілля, яке ми запасли за літо, ми використовуємо резервуар для збору дощової води, ми готуємо за допомогою великих газових балонів, які ми також запасли в літні місяці", - розповіла Сара, додавши, що дощова вода використовується для прання та миття, а гаджети заряджають від сонячних батарей.

За словами жінки, на острові є хороший зв'язок 4G. Однак, щоб потрапити на материк, потрібно використовувати човен. Влітку пара відправлялася на ньому в магазини, щоб запастися всім необхідним на зиму.

Новини

Популярні теми форуму

analytics