Close button

"Укроборонпром" купить чаю та кави на 340 тисяч гривень

"Укроборонпром" купить чаю та кави на 340 тисяч гривень

Державний концерн "Укроборонпром", який може припинити існування у 2021 році, оголосив тендер на вендингові послуги з приготування кави та чаю в автоматах протягом наступного року з очікуваною вартістю 373,3 тис. гривень, повідомляє Страна.

Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.

ФОП Футало став переможцем у відповідному тендері з очікуваною вартістю 373,3 тисячі гривень.

Також участь в торгах брали компанія "Перша чарівна скриня". Її пропозиція склала 340 000 гривень і фізособа Олександр Ващилко, який пропонував 339 999 гривень.

Згідно з тендером, передбачена закупівля послуг з приготування кави та чаю у двох автоматах, які будуть розташовуватися на третьому і п'ятому поверхах офісу концерну.

За попередніми даними, 250 співробітників будуть користуватися послугами вендінгового обладнання, загальна орієнтовна кількість порцій напоїв становить 90 тисяч.

Зокрема, орієнтовна кількість порцій "еспресо" становить 11 тис., порцій "мокачино" - 2,5 тис., "лате" - 5 тис., "еспресо з молоком" - 9,5 тис.

Також "Укроборонпром" розраховує на 3,5 тис. порцій чаю, 6,5 тис. порцій "капучино", 29 тис. порцій "ірландського капучино", 14 тис. порцій "американо" і 9 тис. порцій напою "шоколад".

Послуги мають надаватися протягом 2021 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics