Close button

Мінекономіки: створений орган інтелектуальної власності

Мінекономіки: створений орган інтелектуальної власності

Мінекономіки повідомило про успішне завершення процесу створення національного органу інтелектуальної власності, повідомляє УНИАН.

Кабінет міністрів в 2020 році успішно завершив інституційну складову реформи державної системи правової охорони інтелектуальної власності, створивши національний орган інтелектуальної власності, а виконання його функцій покладено на державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності" (Укрпатент).

Як повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, національний орган інтелектуальної власності буде служити єдиним вікном з видачі охоронних документів на об'єкти інтелектуальної власності та здійснювати ряд функцій.

"Створення національного органу інтелектуальної власності дає можливість скоротити терміни видачі охоронних документів, впровадити ефективні механізми захисту прав інтелектуальної власності, що, в свою чергу, створює умови для розвитку національної інноваційної системи та поліпшення інвестиційного клімату в Україні", - сказано в повідомленні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics