Close button

Гороскоп на 6 січня: Стрільцям день обіцяє успіх

Гороскоп на 6 січня: Стрільцям день обіцяє успіх

Сьогодні грамотно розподіляйте навантаження. В іншому випадку, ви можете бути так виснажені, що про реалізацію планів доведеться забути, повідомляє Slovofraza.

Овен

Ймовірно, події сьогодні будуть розвиватися не зовсім так, як хотілося б. У цей день зірки рекомендують вам обміркувати майбутні дії, пов'язані з фінансовою стороною вашої діяльності. Ризиковані підприємства можуть принести збитки. Можливо серйозне упущення в роботі з вашого боку, що негативно позначиться на вашому авторитеті. Сьогодні краще не дратуватися і тримати себе в руках, так як справи зажадають від вас максимальної віддачі.

Телець

Ваші активність і завзятість неодмінно привернуть увагу начальства і товаришів по службі. Сьогодні ви цілком можете розраховувати на успіх у розв'язанні своїх проблем або на просування по службовій драбині. Велика ймовірність деякого підвищення фінансового становища - виграшу, знахідки чи подарунка. Ймовірно, нове знайомство або привабливу пропозицію, яке слід прийняти, не тільки урізноманітнює ваше життя і підніме матеріальне становище, а й подарує нових друзів.

Близнюки

Взаєморозуміння і бажання шукати компроміси відсутні майже повністю, і, якщо вам належить серйозна розмова з начальством або звернення в державні інстанції, зберігайте самовладання і витримку. Чи не падайте духом: швидше за все ви не зможете подолати всі труднощі і перешкоди, які стоять на вашому шляху. Можливо, з тактичних міркувань вам доведеться змінити манеру поведінки або ставлення до партнерів.

Рак

Сприятливий для будь-якої справи день. Все задумане може втілитися в життя. У цей день ви можете сміливо братися навіть за ті справи, в яких не дуже розбираєтеся. Чи виправдані ризик і азарт: не виключена можливість виграшу. У домашніх справах відмовтеся від рутини і проявіть новаторство і спрагу змін. Не відмовляйтеся від дружньої участі або допомоги, який би незначною вона вам не здавалася.

Лев

У фінансовому плані цей день для вас складеться цілком сприятливо. Удача чекає Львів у комерційних, торгових починаннях; творчі люди - письменники, журналісти, художники, музиканти - можуть розраховувати на істотні гонорари. Не забороняється поєднувати відпочинок з роботою. Якщо така «відпускна» поїздка ще й дозволить вам проявити себе в професійній сфері, - вважайте, що вам пощастило - така праця буде щедро винагороджений у всіх сенсах.

Діва

Сьогодні вірогідні приємні сюрпризи: наприклад, ви можете отримати несподіване спадок або вам повернуть борг, на який ви давно махнули рукою. Але навіть якщо подібних подарунків особисто вам фортуна НЕ заготовила, не сумнівайтеся: ваша працьовитість буде винагороджено сторицею!

Терези

Вдалий день для Терезів. Зірки обіцяють несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для розв'язання любовних проблем. Чи не випускайте ініціативу зі своїх рук, не чекайте допомоги від супутника - робіть все переважно самі. Сміливість, привабливість і розум принесуть успіх.

Скорпіон

У першій половині дня підвищення життєвого потенціалу може позитивно позначитися в сфері професійної діяльності. Цей час сприятливий для укладення шлюбу, для великих придбань, подорожей і відпочинку. Однак не приймайте ніяких важливих рішень в фінансових питаннях, так як вплив планет на ваше життя нестійка: прибуток так само ймовірна, як і втрати.

Стрілець

День обіцяє успіх чоловікам-Стрільцям, які працюють в сфері бізнесу. Навколо вас, як правило, багато людей, яких ви притягуєте своїм оригінальним мисленням, хорошими манерами і нестандартним поглядом на світ. Допомога союзників, товариськість, здатність знаходити правильні рішення - все це допоможе вам створити передумови для фінансового зльоту. Жінкам-Стрільцям зірки радять пильніше розглянути свого партнера. Ймовірно, він зовсім не той, за кого себе видає.

Козоріг

Вдалий день для подолання підступів противників, поліпшення матеріального добробуту, поїздок або справ, пов'язаних з новими контактами, особливо з іноземцями. Вдалі зустрічі з громадськими та політичними діячами. Ті, хто прагне зайнятися політикою, зможуть нарешті здійснити своє бажання.

Водолій

Романтичні або сімейні стосунки зажадають від вас відповідальності і серйозності. Це час однаково конфліктно і для закоханих, і для подружжя. Не дозволяйте меланхолії і песимізму панувати над вами. Не варто копатися в минулому і впиватися болем, яку ви відчували коли-то.

Риби

Попутний вітер дме в ваші вітрила. Вашого успіху можуть серйозно перешкодити тільки ваша власна неорганізованість і бажання вирішити відразу кілька проблем. Разом з друзями і однодумцями будуйте плани на майбутнє в області створення спільних підприємств, в громадській та політичній сферах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics