Close button

Репер і продюсер Dr. Dre потрапив до реанімації

Репер і продюсер Dr. Dre потрапив до реанімації

Американський реп-виконавець і продюсер Андре Ромелл Янг, більш відомий як Dr. Dre, потрапив до реанімації через аневризми головного мозку, повідомляє Страна.ua.

За даними ЗМІ, 55-річний музикант був негайно госпіталізований в лікарню Cedars-Sinai в Лос-Анджелесі в понеділок, 4 січня. На цю мить лікарі описують його стан як стабільний, повідомили джерела порталу.

Пізніше в Instagram артиста з'явилася фотографія, де він сидить в студії, і підпис: "Спасибі моїй родині, друзям і шанувальникам за проявлений інтерес і найкращі побажання. У мене все відмінно, і медики відмінно за мною доглядають. Я скоро випишусь з лікарні й повернуся додому. Висловлюю подяку всім видатним професіоналам медицини в Cedars. One Love!!"

Репер Dr.Dre потрапив в реанімацію. Скріншот: Instagram

Dr. Dre є однією з ключових фігур в американському репі. Він здобув популярність не тільки завдяки сольній реп-кар'єрі. За його плечима продюсування найбільш успішних альбомів таких артистів як 2Pac, Snoop Dogg, 50 Cent та Eminem.

А раніше артист був визнаний найбільш високооплачуваним музикантом десятиліття за версією журналу Forbes. Його дохід за станом на кінець грудня 2019 року становив 950 млн доларів. Dr. Dre не випускав альбомів з 2015 року і не їздив в турне з початку століття, але все одно обігнав інших зірок - в основному, завдяки 20%-й частці в компанії Beats, що виробляє навушники.

Новини

Популярні теми форуму

analytics