Close button

Новий флагман Mercedes вже катається по дорогах

Новий флагман Mercedes вже катається по дорогах

Mercedes готує чергову новинку - електрічний EQS. Автомобіль потрапляє в об'єктиви фотокамер далеко не вперше. Нинішня серія шпигунських фото цікава, в першу чергу, меншою кількістю камуфляжу. Це дозволяє краще розглянути новинку, повідомляє Автоцентр.

Згідно фото, Mercedes EQS отримає незвичайні для автомобілів такого класу пропорції - короткий капот, похилу лінію даху і витягнуту кабіну. Це рішення пояснюється установкою електромотора, який на порядок компактніше ДВС. Завдяки цьому вдалося створити дуже просторий салон.

3635487.jpg

Прототип на фото частково позбавлений камуфляжу, через що можна розглянути лінію даху і скління. Своїми незвичайними пропорціями електричний флагман нагадує концепт Vision EQS 2019 року.

_quewyvw63_big.jpg

Mercedes-Benz EQS побудований на спеціально розробленої платформі для електромобілів - MEA. За попередніми даними, базовий EQS укомплектують декількома електромоторами, сумарна віддача яких складе 400 к.с. Просунута AMG-версія отримає більш потужний набір потужністю понад 600 к.с. При цьому на одному заряді акумулятора автомобіль зможе подолати 700 км шляху по циклу WLTP.

3635499.jpg

Виробництво нового Мерседеса почнеться в найближчі місяці в Німеччині. Конкурентами розкішного електрокара стануть Tesla Model S і Porsche Taycan.

Новини

Популярні теми форуму

analytics