Close button

Ілон Маск стане найбагатшою людиною в світі

Ілон Маск стане найбагатшою людиною в світі

Вражаюча динаміка курсу акцій Tesla в минулому році забезпечила швидкий підйом її засновника Ілона Маска в рейтингу найбагатших людей світу. Зараз він займає другу позицію, поступаючись лише голові Amazon Джефф Безос, але до кінця тижня вони можуть помінятися місцями, повідомляє 3DNews.

За версією рейтингу Bloomberg , зараз стан Маска оцінюється в $ 176 млрд, Безос обходить його на $ 12 млрд, але курс акцій Tesla продовжує рости, визначаючи подальшу динаміку добробуту глави цієї компанії. Основні доходи Маска номіновані в акціях Tesla, тому швидке зростання курсу дозволяє йому підніматися до вершини рейтингу найбільших світових мільярдерів семимильними кроками.

За прогнозами аналітиків Morgan Stanley, акції Tesla можуть подорожчати до $ 810 за штуку, це автоматично збільшить добробут Ілона Маска до рівня, що дозволяє вважати його найбагатшою людиною планети. Ентузіазм інвесторів викликають перспективи прийняття нових екологічних вимог в США, які підштовхнуть перехід на електромобілі. Після закриття торгів акції Tesla виросли в ціні до $ 753, такими темпами вони приведуть Маска на вершину рейтингу Bloomberg якщо не на цьому тижні, то в цьому місяці.

Новини

Популярні теми форуму

analytics