Close button

Гідні і недорогі марки віскі

Гідні і недорогі марки віскі

У нашому житті не завжди бюджет дозволяє купувати віскі від тисячі гривень, а тому доводиться або брати інший міцний алкоголь, або брати щось простіше, що підвищує ризик розчаруватися в смаку улюбленого напою. У цій статті «топ 3» найбільш вдалого і недорогого віскі, повідомляє WineStreet.

Всі ми розуміємо, що коли потрібно закуповувати алкоголь на день народження або інше свято на величезну кількість людей, то особливо не пошикуєш, оскільки боляче кусаються ціни на спиртне. Особливо важко доводиться любителям віскі, які не люблять змішувати цей напій з кока-колою, щоб не розчинити смакоароматичні характеристики алкоголю в солодкій газованій воді.

Любителям посмакувати віскі і обійтися малою кров'ю (менше витратити) радимо звернути особливу увагу на Ballantine's. Цей напій дуже популярний і в Європі, і в Азії, та й у нас. На нашу скромну думку, це один з найкращих варіантів по співвідношенню ціна / якість. Найвідоміший віскі з цієї лінійки Ballantine's Finest, з якого, по суті, у напою і пішли справи в гору. Смак приємний, можна відзначити нотки меду, спецій і диму. Варто згадати, що цей віскі був високо оцінений самим Джимом Мюрреєм! Вартість пляшки 0,5 приблизно 300 гривень.

p4o6cgg52z_big.jpg

Віскі Tullamore Dew теж має гарну репутацію при своїй невисокій ціні. Попередній герой був шотландцем, але якщо ви більше любите ірландський віскі, то бюджетний Талмор Дью може стати вашим вибором номер один з цієї добірки. Купажований віскі цього бренду коштує близько 400 гривень за пляшку 0,5 літрів. Аромат фруктовий (яблука), також відчуваються іриски і печиво. Смак трохи вершковий, м'який і солодкуватий.

ev4h1p2wqy_big.jpg

Ну і наостанок віскі Famous Grouse, яким ми захоплюємося найбільше. Тільки уявіть, що на своїй батьківщині, а це на хвилиночку Шотландія, де найкраще розвинена культура віскі, цей напій той, що найбільше купується. Переважно цей бренд робить купажований віскі, спирти для якого привозяться і з таких відомих винокурень, як Macallan і Highland park. Пляшка 0,5 коштує близько 350-400 гривень.

_b97ei7g4x_big.jpg

Що ж, всі запропоновані нами варіанти є купажовані. Але що поробиш, бюджетно придбати односолодовий віскі складніше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics