Close button

Що готують на Різдво в різних куточках світу

Що готують на Різдво в різних куточках світу

Кулінарні традиції в різних країнах світу відрізняються іноді зовсім радикально у зв'язку з кліматом, звичками та елементарними відмінностями в наявності тих чи інших продуктів. Ви будете здивовані, побачивши страви деяких країн на Різдво-2021, повідомляє Хочу.

Буде цікаво, а ваш різдвяний стіл поповниться новими цікавими стравами. Отже, поїхали!

Чехія. У Чехії в якості головної страви на Різдво вважають за краще смаженого коропа з картопляним салатом. Як десерт гостям роздають печиво та пряники.

страви на різдво 2021

Австралія. Оскільки Австралія - країна спекотна і різдвяні свята припадають на середину літа, місцеві жителі із задоволенням смажать всією сім'єю барбекю. Як десерт вони вважають за краще безе з полуницею.

що приготувати на різдво 2019

Великобританія. Британці люблять смачно і "жирно" поїсти, на Різдво-2021 зокрема. Тому в кожному пристойному будинку повинна бути смажена індичка з гарніром з брюссельської капусти або з картоплею в тій варіації, яку вважає за краще господиня.

страви на різдво 2021

Японія. Досить незвичні переваги у японців-християн. У зв'язку з тим, що в 70-х роках XX століття маркетологи зробили смажені курячі крильця з KFC шалено популярними, то і до цього дня в якості святкової вечері на Різдво японці люблять радувати себе цим фастфудом.

що приготувати на різдво 2021 меню

Ісландія. Традиційними стравами в цій країні вважається смажена оленина або особливим чином ферментований оселедець. Але її їдять тільки в ресторанах, оскільки у цій оселедців дуже специфічний запах.

страви на різдво меню

Фінляндія - рибна країна, тому на різдвяну вечерю готують лютефіск (вимочений в лугу риба) або гравлакс (солоний лосось). Трохи рідше можна покуштувати запечений окіст, запіканку з печінки з родзинками, картоплю, рис і моркву. Серед напоїв найповажніший глінтвейн. І ми впевнені, що Різдво-2021 цьому плані не виняток.

меню на різдво 2021

Канада. В англійській частини Канади подають дуже схожі різдвяні вечері, як у Великобританії або США. Зазвичай це фарширована індичка з пюре, журавлинним соусом, овочами, а на десерт - родзинковий пудинг, торти з масляним кремом, пісочне печиво. Трохи відрізняється різдвяне меню у французькій частині Канади. Тут подають французькі традиційні страви: індичку або гуску, запечену з каштанами, і шампанське.

що приготувати на різдво рецепти

Аргентина також зустрічає Різдво влітку. Коронним вважається дуже специфічне, на нашу думку, блюдо: телятина і тунець під соусом з майонезу і каперсів.

різдво +2021 що приготувати

Сподіваємося, що наша добірка змогла вас трохи здивувати, а можливо, і переконала щось приготувати на власний святковий стіл. Приємного вам апетиту і щасливого Різдва!

Новини

Популярні теми форуму

analytics