Close button

SkyUp припинить польоти в один з міст Туреччини

SkyUp припинить польоти в один з міст Туреччини

SkyUp вилучив з системи бронювання рейси з Києва до турецького міста Кайсері в регіоні Каппадокія і з 10 січня припинить літати за цим маршрутом, повідомляє Avianews.

Польотну програму в центральну частину Туреччини авіакомпанія запустила 27 грудня 2020 року і планувала здійснювати сюди два рейси на тиждень.

Кайсері розташований поруч з гірськолижним курортом і пам'ятками - фортецею в скелі в Невшехірі і Долиною любові, де можна здійснити екскурсію на повітряній кулі.

Однак поїздки в регіон були утруднені через введення турецькими властями обов'язкових ПЛР-тестів на коронавірус для прибувають до країни і обмежувальних заходів на гірськолижних курортах.

У SkyUp повідомили, що два цих чинника стали причиною скасування рейсів в Кайсері з 10 січня і до кінця польотної програми.

Які альтернативи у пасажирів?

Якщо ви купили квиток на скасовані авіарейси Київ-Кайсері, ви можете змінити виліт на Стамбул до 28 березня. У такому випадку крім нового квитка пасажир отримає бонус $ 50 за бронювання в обидва боки, розповіли в SkyUp.

Також можна оформити повернення квитка. Авіакомпанія зарахує всю вартість на особистий баланс. Його можна використовувати без обмежень за часом для оплати нових квитків для кого завгодно.

Гроші з балансу також можна вивести на карту, з якої оплачувалася квиток. Для цього необхідно написати запит в авіакомпанію.

Пасажирам, які встигли вилетіти 27 грудня 2020 року і повинні були повертатися 10 січня 2020 року скасованим рейсом, SkyUp запропонував безкоштовне переоформлення вильоту на лоу-кост Pegasus Airlines. Він доставить мандрівників з Кайсері до Києва з пересадкою в Ізмірі. Для отримання нових квитків пасажирам необхідно звернутися в SkyUp.

Новини

Популярні теми форуму

analytics