Close button

Як багаті і знамениті українці замість французьких Альп поїхали в Карпати

Як багаті і знамениті українці замість французьких Альп поїхали в Карпати

Гірськолижний курорт Куршевель у французьких Альпах щорічно збирав багату публіку. Сюди летіли всі, хто хотів і покататися на лижах, і показати свої наряди, і сходити на шопінг і, звичайно ж, відвідати гучні тусовки, повідомляє Страна.

Торік сезон там відкрився 14 грудня 2019 року і мав тривати аж до 26 квітня 2020-го. Але через початок епідемії коронавірусу підіймачі зупинили в ніч з 14 на 15 березня. І якщо раніше це місце асоціювалося зі словами "розкіш", "шик" і "ексклюзив", то тепер до цього списку додалися "карантин" і "біль".

В цьому році багаті та знамениті українці поїхали масово в Буковель, курорт в рідних Карпатах, який доступний під час пандемії. "Країна" вже писала про те, що готелі тут заповнені практично повністю, а ціни на них б'ють рекорди.

Так, наприклад, щоб удвох відсвяткувати Новий рік і залишитися на Різдво в 5-зірковому готелі Radisson Blu Resort Bukovel, доведеться заплатити як мінімум 110 000 гривен. Є номери й дорожче. Наприклад, номер люкс обійдеться в 315 000 гривен на двох.

Саме тут проводили свої торішні зимові канікули олігарх Ігор Коломойський і його партнер Геннадій Боголюбов, бізнесмен Михайло Кіперман, народний депутат Ігор Палиця (СН) і екснардеп Євген Геллер.

Всесвітня мережа готелів Radisson Blu складається з 380 готелів, а саме Radisson Blu Resort в Буковелі належить кіпрській компанії "Ачілле Менеджмент Лімітед" українських бізнесменів Боголюбова і Коломойського.

Готель Radisson Blu Resort розташовується в самому центрі курорту Буковель, на висоті 920 метрів над рівнем моря в с. Поляниця (Івано-Франківська область) в безпосередній близькості до підіймача №7.

Зараз Буковель напхом забитий. Як ми вже писали в новорічну ніч на одній з вечірок тут співала Наталія Могилевська. Для виступу в Radisson Blu Resort Bukovel співачка вибрала райдужну шубку з пір'я страуса від Каті Сильченко.

Могилевская

Глядачі були в захваті від шоу-програми народної артистки, фото: instagram.com

А Тіна Кароль виступила на днях на першому корпоративі у 2021 році, перервавши на вечір свою відпустку. Тіна відпочиває в Карпатах з 12-річним сином Веніаміном, який повернувся в Україну з Великобританії на канікули.

2021-01-04_134441.jpg

Тіна Кароль співає на корпоративі в Буковелі, фото: instagram.com

Народний депутат Олексій Гончаренко ("Європейська Солідарність") поділився в соціальних мережах фотографіями зі свого відпочинку. Виявилося, що він теж зараз знаходиться в Карпатах.

"Трішки снігу не вистачає", - ділиться він враженнями.

55(8).JPG

Гончаренко на підіймачеві зі старшим сином, фото: facebook.com

Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ відсвяткував Новий рік в Карпатах, з дружиною Євгенією, сином Єгором і дочкою Любов'ю. Кулеба виклав в соціальну мережу Фейсбук відео, де вітає своїх підписників.

"Цілий день без зупинки в Карпатах йшов дощ. Але першого січня пішов сніг. Звідси висновок: життя в новому році налагоджується, чого і вам бажаємо", - написав Кулеба.

Міністр рекомендує обов'язково відвідати Мукачево, Ужгород та знамениті замки. А також скуштувати традиційні страви - бограч і банош, а з вин - місцеве Шато Чизай.

Українська гімнастка Ганна Різатдінова зустріла 2021-й рік теж на гірськолижному курорті Буковель. Сюди вона приїхала з сином Романом від екснардепа Олександра Онищенка.

43(12).JPG

Анна Різатдінова з сином, фото: isntagrram.com

На своїй сторінці в Інстаграмі зірка заявила в дописі під фото, що у 2021 планує створити сім'ю.

Також на підіймачах Буковеля можна було зустріти Олександра Шовковського, депутата Київради, з його дівчиною Мариною Кутеповою. Пара вирвалася у відпустку на 4 дні разом з дітьми Марини від першого шлюбу. Крім катання на лижах вони парилися в чанах на свіжому повітрі.

photo_2021-01-05_15-01-23.jpg

Марина Кутепова і Олександр Шовковський, фото: instagram.com

Раніше ми писали, що Давид Арахамія, глава фракції СН, теж планує короткий відпочинок на Західній Україні.

"Трохи, десь чотири дні хочу провести в Буковелі, але це якщо знайду житло. Поки з житлом дуже важко. А потім планував, обіцяв дітям ще рік назад поїхати на Занзібар. Ми боялися їхати через коронавірус, але зараз всі перехворіли, і тепер його не боїмося", - повідомив "Країні" нардеп.

Борис Кот

Новини

Популярні теми форуму

analytics