Close button

Популярного блогера звинуватили в педофілії

Популярного блогера звинуватили в педофілії

Популярного американського YouTube-блогера Карсона Кінга (Carson King), відомого в інтернеті під псевдонімом CallMeCarson, звинуватили в педофілії, повідомляє Лента.ру.

Про неналежну поведінку 21-річного блогера розповіли його колеги Hugbox і Traves, які складалися з ним в одному об'єднанні Lunch Club. За їх словами, Кінг в розмові з ними відкрито розповідав про свою звичку будувати відносини з неповнолітніми фанатками. Наприклад, на початку 2020 року його розказав товаришам, що почав зустрічатися з 17-річною дівчиною. При цьому чоловік усвідомлював, що його дії були недоречними стосовно підлітків, однак він практично не змінив свою поведінку.

Незабаром після перших звинувачень CallMeCarson в соцмережах знайшлися люди, які стверджували, що стали жертвами американця. Користувачка Twitter під ніком @miniborb написала, коли їй було 17 років, Кінг доглядав за нею.

"Я жартома написала в Twitter Карсону "будь моїм хлопцем" на старому обліковому записі. Він не відповів на твіт, але відразу написав в особисті повідомлення", - розповіла дівчина, забезпечивши пост доказами у вигляді скріншотів. На них видно, що блогер натякав співрозмовниці на сексуальний контакт і просив її відправити оголені фотографії.

Кінг публічно не прокоментував звинувачення. Він також не відповів на запит журналістів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics