Close button

Різдво +2021 для дітей: куди піти з дитиною

Різдво +2021 для дітей: куди піти з дитиною

Подаруйте дітям чудові емоції і враження. Якщо ви не знаєте, куди піти на Різдво з дітьми в Києві, - в нашій збірці зібрані кращі заходи столиці, повідомляє Сегодня.

"Різдвяна фабрика мрій"

Зимова країна на ВДНХ
Зимова країна на ВДНХ

Коли: 6-7 січня з 10:00 до 21:00

Де: ВДНХ

Квитки: 220 грн

На київському ВДНГ працює унікальна Різдвяна Фабрика Бажань. Там, на вуличках бутафорського новорічного містечка, чарівні ельфи вчать відвідувачів створювати блискучі ялинкові прикраси, а паралельно розповідають як зробити так, щоб мрії здійснилися. Ви побуваєте в майстернях і побачите, як насправді створюються різдвяні кульки.

З огляду на пандемію, екскурсії проводяться також і в віртуальному форматі. Під час інтерактивного квесту учасники під керівництвом головного Ельфа здійснять подорож через всі потаємні місця майстерні фабрики.

"Резиденція Санти на ВДНГ"

Зимова країна на ВДНХ

Зимова країна на ВДНХ

Коли: 6-7 січня

Де: Павільйон 9, Концерт-хол ВДНХ.

Квитки: від 220 грн. Дітям до 3-х років включно вхід безкоштовний

Хто ще не встиг відвідати резиденцію Санти цієї зими? Вас чекає пригодницька динамічна історія і особисте знайомство з коханою казкарів дітей. На зустрічі з ельфами і справжньою чаклункою треба буде пройти захоплюючий квест, наповнений непередбачуваними сюжетними ходами. А ще вас чекає багато нестандартних фотозоні і солодкі подарунки.

"Winterra. Легенда казкового краю"

Winterra. Легенда казкового краю

Winterra. Легенда казкового краю

Коли: до 31 січня

Де: онлайн на офійіальном сайті Stage Show Company

Популярне шоу, яке било рекорди в попередні зимові сезони, тепер можна подивитися прямо вдома онлайн.

Ви побачите, як веселі та кмітливі помічники Санти впораються з раптовими перешкодами, відвідайте казковий край Winterra, де втілюються в життя найзаповітніші бажання і дізнаєтеся, чи вдасться головному герою розтопити серце лиходія Мороза ... У вартість оплати перегляду входить солодкий подарунок, який можна отримати за поштою.

"Дива Різдва"

Дива Різдва

Дива Різдва

Де: Національний цирк України

Коли 7 січня о 13:00, 16:00 і 19:00, а також з 29 січня

Вартість квитка: від 50 до 490 грн

Різдвяне шоу для дітей і дорослих перенесе вас в чарівний різдвяний. Але саме свято почнеться ще за годину до вистави. У фойє маленьких гостей чекатимуть помічники Діда-Мороза, щоб разом заспівати різдвяні пісні і станцювати хороводи. А далі, в програмі виступу вас чекатимуть ефектні номери повітряних акробатів, жонглерів, клоунів, гімнастів на ременях і навіть екзотичні тварини.

Різдво в Стародавньому Києві

5ff5856349659.jpg

"Зимова казка" у парку "Київська Русь"

Коли: 7 січня з 10:00 до 17:00, після 7 січня - в штатному режимі з 10:00.

Де: Київська область, с. Копачів, Парк Київська русь

Вартість квитків: для школярів - 80 гривень, для дорослих - 250 гривень.

Князівство Київська Русь чекає дорослих і дітей на новорічне святкування. У антуражності парку можна відчути атмосферу Стародавнього Києва і познайомитися зі стародавніми традиціями святкування. Тут вас чекають дивовижні зимові пригоди, уявлення, які будуть супроводжуватися спецефектами, виступами кінно-трюкового театру, гарячі страви, приготовані на вогні, напої і глінтвейн. Після 7 січня "Київська Русь" буде працювати в штатному режимі ландшафтного парку, але навіть без святкової програми варто тут побувати.

Виставка "Динозаври морських глибин"

5ff5d4996f6d0.jpg Скріншот Facebook

Де: ВДНХ, 1 павільйон

Коли: до 14 березня

Вартість квитків: для дорослих - від 200 грн, для дітей - від 180 грн

На міжнародній виставці представлені величезні копії 18 видів стародавніх монстрів, серед яких гігантський крокодил і 13-метрова акула. Використовуючи техніку - аніматроніка - новаторський метод імітації руху живих істот, експонати відображають навіть процес дихання своїх предків. Також діток чекають захоплюючі пригоди на цьому підводному човні, можливість відчути себе справжніми палеонтологами і навіть подивитися на 15-метровий вулкан.

Завдяки інтерактивним зонам і екскурсоводам-аніматорам найменші відвідувачі в процесі гри зможуть більше дізнатися про своїх улюблених динозаврів, а також, хто такий Ктулху, чи дійсно за десять років у акули може вирости до 24 тисячі зубів і багато іншого.

Новини

Популярні теми форуму

analytics