Close button

Електроседан Hyundai Ioniq 6 показали на першому зображенні

Електроседан Hyundai Ioniq 6 показали на першому зображенні

Компанія Hyundai приступила до реалізації плану по масштабної електрифікації своєї модельної лінійки. Незабаром на ринок вийде інноваційний кросовер Ioniq 5, а за ним послідує електричний седан Ioniq 6, повідомляє Автоцентр.

Новинка є серійним продовженням стильного концепту Prophecy, представленого на початку 2020 року. За даними інсайдерів, електромобіль не буде точною копією прототипу, а обзаведеться власною зовнішністю з деякими відсилання до оригіналу. На підставі інформації, отриманої від виробника, було складено рендерное зображення седана.

Зокрема, новинка отримає обтічний аеродинамічний кузов. Особливу увагу було приділено фарам, які розтягнулися практично на всю довжину капота. По низу кузова проходить хромована смуга, яка додає моделі вишуканості.

Також можна відзначити контрастну дах з плавником антени, багатоспицеві колеснихе диски і широкі бічні спідниці. На рендер помітний логотип Hyundai, але в дійсності на машині його може не виявитися - в компанії вирішили вивести електромобілі в окремий бренд.

Якщо спиратися на той факт, що в основу седана ляже та ж модульна платформа E-GMP, що і у Ioniq 5, то силові агрегати у цих машин можуть бути ідентичні. Мова в першу чергу йде про двомоторної установці потужністю 308 к.с. Запас ходу в 450 км забезпечить акумуляторна батарея ємністю 58 кВтг. Також буде доступна більш далекобійна версія, яка на одному заряді зможе подолати до 550 км.

Новини

Популярні теми форуму

analytics