Close button

Вчені назвали напій, який здатний запобігти раку

Вчені назвали напій, який здатний запобігти раку

Американські вчені оприлюднили результати дослідження, в якому вони прийшли до висновку, що чай з імбиром здатний знизити ризик розвитку онкологічних захворювань. Про це пише Lenta.ru з посиланням на Національну медичну бібліотеку США, повідомляє Комментарии.

В ході дослідження вченим вдалося визначити цілющі і протиракові властивості імбиру, які з'являються в продукті завдяки речовині гингерол, який міститься в корені рослини. Фахівці також з'ясували, що імбир має подвійні корисні властивостіякщо додавати його до зеленого чаю.

Експеримент американських учених показав, що у 30 осіб, які щодня вживали два грами екстракту імбиру, значно знизився ризик розвитку онкологічних захворювань, зокрема раку кишечника. Рослина також допомагає контролювати кров'яний тиск, а речовини, що містяться в ньому - розріджувати кров.

Імбир також визнаний одним з кращих засобів, які можуть зміцнити імунітет і зняти запалення. Нагадаємо, що дієтолог з Німеччини Яель Адлер розповіла, що навіть, на перший погляд, нешкідливі зміни на шкірі можуть свідчити про серйозні проблеми зі здоров'ям, зокрема про захворювання на рак.

Новини

Популярні теми форуму

analytics