Close button

Прогноз погоди: невеликі "плюси" і дощі

Прогноз погоди: невеликі "плюси" і дощі

Погода в Україні після Різдва буде похмурою і прохолодною. Температура повітря починає поступово зменшуватися і наближається до нуля, повідомляє Курс Украины.

У п'ятницю, 8 січня, температура повітря не перевищить позначки в 5 градусів. У західних та північних областях температура затримається на позначці від 0 до +2 градусів. У центральних і східних регіонах температура не буде кардинально відрізнятися - градусник покаже +1...+4 градуси. У південних областях температура буде трохи тепліше - +3...+5 градусів.

На більшій частині України сьогодні буде сухо і без істотних опадів. Дощі триватимуть в Одеській, Миколаївській, Херсонській і Запорізькій областях. Вітер - південно-західний, 7-12 м / с.

У Києві 8 січня від 0 до +2 градусів, опадів не очікується. Погода в цілому буде похмурою, але вітряної.

Синоптик Наталія Діденко повідомляє, що температура починає поступово падати й незабаром в Україну прийде "справжня зима".

"Поступово далі буде холоднішати, але без якихось серйозних морозів. Але все-таки на Маланки-Василя згадаємо, яка буває зима", - пише на своїй сторінці в Facebook Наталія Діденко.

Погода у Києві

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics