Close button

У магазинах забороняють продаж деяких товарів

У магазинах забороняють продаж деяких товарів

Українці в соцмережах публікують фото того, як стрічками закривають різні відділи в магазинах країни в зв'язку з наступаючим локдауном. Зокрема, під забороною опиняються засоби для чищення взуття, а також жіночі колготки, шкарпетки, лампочки та інше, повідомляє Страна.ua.

Зокрема, журналістка Олена Скидан опублікувала знімок, як зараз виглядає відділ засобів для чищення взуття в одному з магазинів.

"За що заборонили черевики чистити? Чим ми завинили, що зобов'язані в брудному взутті ходити?", - пише вона в Facebook.

%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F.jpg

Також соцмережах розміщують фотографії закритих червоними стрічками відділів супермаркетів. На цей раз хрест поставили на носках, жіночих колготках і лампочках.

%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%

Правда, невідомо, що буде, якщо взяти цей товар і віднести на касу. Не виключено, що його проб'є. Таким чином ця частина локдауна буде знівельована.

Нагадаємо, сьогодні в Україні почався третій за рахунком локдаун. Перший - найсуворіший - був навесні, другий - карантин вихідного дня - пройшов в листопаді. Новий триватиме два тижні, з 8 по 24 січня.

Уже оголошувався повний список того, що буде закрито на цей локдаун. При цьому поки що неясно, чи буде вся Україна слідувати новим заборонам. Як показала практика попередніх карантинів - багато міст займають іншу позицію і на місцях далеко не всі обмеження працюють.

Новини

Популярні теми форуму

analytics