Close button

Перші якісні зображення Nokia 6.3 / 6.4

Перші якісні зображення Nokia 6.3 / 6.4

Разом з цим смартфоном вийде ще один цікавий телефон, повідомляє iXBT.com.

Надійний мережевий інформатор Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), відомий під ніком OnLeaks, опублікував якісні рендери нового смартфона Nokia, який вийде під назвою Nokia 6.3 або 6.4.

Джерело зазначає, що Nokia відразу перейшла з X.2 на X.4 для деяких своїх пристроїв, тому компанія може зробити те ж саме і в даному випадку. У будь-якому випадку, наступник Nokia 6.2 повинен отримати 6,45-дюймовий екран з роздільною краплевидним вирізом, а корпус буде мати габарити 164,9 х 76,8 х 9,2 мм (10,1 мм з виступом камери).

Смартфон отримає основну камеру, яка містить чотири невідомих датчика зображення. Помітною відмінністю в дизайні Nokia 6.3 / 6.4 є сканер відбитків пальців, який тепер розташовується на бічній частині смартфона. Він вбудований в кнопку включення смартфона. У попередника датчик розташовувався на задній панелі.

Спеціальна додаткова кнопка на лівій частині телефону служить для запуску Google Assistant. Шанувальники будуть раді дізнатися, що Nokia 6.3 / 6.4 зберіг роз'єм 3,5 мм для підключення навушників.

1ar1v_csdl_big.jpg

Очікується, що анонс смартфона відбудеться не пізніше квітня. Разом з ним повинні представити ще один цікавий смартфон Nokia середнього класу, який стане сильним конкурентом для інших Android-телефонів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics