Close button

Ілон Маск висміяв штурмувавших Капітолій

Ілон Маск висміяв штурмувавших Капітолій

Американський підприємець Ілон Маск висміяв прихильників президента США Дональда Трампа, які 6 січня спробували штурмувати Капітолій. Він виклав в свій Twitter фотографію одного з лідерів протестуючих на ім'я Джейк Анджелі і супроводив її іронічній підписом, повідомляє Лента.ру.

На фото Анджелі в костюмі вікінга, з розмальованим обличчям і рогами бізона на голові позує в залі Капітолію, тримаючи американський прапор.

bidtkjgnxl_big.jpg

«Ось що відбувається, коли ти скасовує Burning Man», - свідчить підпис. На момент написання замітки у цього поста набралося понад 230 тисяч відміток «подобається» і майже 20 тисяч ретвітів.

Burning Man (Палаюча людина) - фестиваль, який щорічно проходить в пустелі Блек-Рок в штаті Невада. Його учасники мають яскраві костюми, а закінчується шоу спаленням величезної людської фігури. У 2020 році через пандемію коронавируса фестиваль був скасований.

Анджелі, зображений на фото, відомий як лідер ультраправого руху QAnon. Він та інші учасники протесту 6 січня увірвалися в будівлю Капітолію і оточили зал сенату. Сенат і палата представників перервали засідання, на якому планувалося затвердити підсумки минулих виборів. Затримано десятки людей, загинули п'ятеро.

Новини

Популярні теми форуму

analytics