Close button

Синоптики попередили про сильні опади та ожеледицю

Синоптики попередили про сильні опади та ожеледицю

У деяких регіонах пройдуть сильні дощі з мокрим снігом, в той час як на решті території очікується суха погода, повідомляє Курс Украины.

У суботу, 9 січня, температура повітря буде вальсувати від +3 до -3 градусів. Цікаво, що термічні показники в нічні і денні години проявлять рідкісну солідарність. Виняток становитимуть прикарпатські регіони, де в темний час доби підморозить до -5... -7 градусів.

На Лівобережжі синоптики прогнозують дощі з мокрим снігом. Вночі значні опади очікуються в Херсонській, Запорізькій і Донецькій областях.

Гідрометцентр України оголосив I (жовтий) рівень небезпеки через ожеледицю на заході країни, налипання мокрого снігу в Кіровоградській і Дніпропетровській областях.

На високогір'ї східної частини Закарпатської області спостерігатиметься значна небезпека сходу снігових лавин (3 рівень).

Вітер західний, 7-12 метрів в секунду.

У неділю, 10 січня, денні температури влаштують хоровод навколо нуля, +2... -2. На півдні повітря прогріється до +1-4 градусів. Вночі термометри покажуть -1... -4. На Буковині та в Прикарпатті ртутні стовпчики з'їдуть на пару градусів нижче.

Опадів в неділю не очікується. Вітер північно-західний, 3-8 метрів в секунду.

У Києві у вихідні буде суха погода. У суботу синоптики прогнозують +1... -1 градус, у неділю денні температури складуть 0... -2, вночі підморозить до -4 градусів.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics