Close button

Творець "Єралашу" Борис Грачевський впав у кому

Творець "Єралашу" Борис Грачевський впав у кому

Творець дитячого гумористичного кіножурналу "Єралаш" Борис Грачевський знаходиться в стані медикаментозної коми. Зараз кінорежисер і сценарист підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Лікарі кажуть, що стан Грачевского вкрай важкий, повідомляє РБК-Украина.

Медики повідомляють, що до апарату ШВЛ кінорежисер був підключений ще 7 січня. Зараз же його екстрено перевели в реанімацію. Подробиці про його стан публікує Telegram-канал Mash.

Раніше Грачевского госпіталізували в Москві з COVID-19, у нього виявили важке ураження легень, а до вірусної пневмонії приєдналася бактеріальна інфекція. Незважаючи на важкий стан, сьогодні тест на коронавірус показав негативний результат.

Режисер розповів, що заразився коронавірусів ще 21 грудня. Тоді він заявив, що перебуває вдома, почувається добре. Однак 31 грудня стало відомо, що сценариста перевели в реанімацію столичної лікарні №52.

Грачевський - художній керівник дитячого кіножурналу "Єралаш" з 2002 року. Він також відомий по постановці фільмів "Дах" і "Між нот, або Тантрическая симфонія". Виступав автором проекту "Соціальна реклама". У 2018 році в передачі "Доля людини" Грачевський розповів, що бореться з раком шкіри. 18 березня режисерові виповнився 71 рік.

Анна Кисельова

Новини

Популярні теми форуму

analytics