Close button

Патрульні зупинили авто з нестандартним вантажем

Патрульні зупинили авто з нестандартним вантажем

Чого тільки не вигадають наші автовласники, які бажають заощадити на перевезення великогабаритних вантажів на транспорті, який для цього зовсім не призначений. І ось тому найсвіжіший приклад. Днями в Києві патрульним поліцейським довелося зупинити автомобіль, який в буквальному сенсі пров на собі два скутера, повідомляє Автоцентр.

Водій старенької малолітражки Daihatsu Charade прикрутив кустарним способом один скутер до буксирного приладу на кормі, а інший ... примотано до даху. В останньому випадку і зовсім дивуєшся як витримали стійки.

screenshot-20210116-130303.jpg

Нагадаємо, що для перевезення двоколісного транспорту - велосипедів, скутерів і легких мотоциклів продаються спеціальні кріпильні пристосування, які можна встановити за типом буксирного приладу. Звичайно, в нашому випадку, 30-річна праворульна малолітражка Daihatsu Charade не дуже підходить для цього. А про такий вантаж на даху і зовсім мови бути не може - це явне порушення правил.

На цей раз під час перевезення все обійшлося, а ось якби скутери потрапляли на дорогу під час руху, то про можливі наслідки страшно й подумати. Залізо, залізом, а здоров'я не купиш ні за які гроші.

Новини

Популярні теми форуму

analytics