Close button

Як з фургона Mercedes-Benz зробити безпечну маршрутку

Як з фургона Mercedes-Benz зробити безпечну маршрутку

Так уже склалося, що перероблені з вантажівок автобуси в Україні асоціюються зі старими, вельми не безпечними пасажирськими транспортними засобами, повідомляє Автоцентр.

І недавня постанова Кабіна, будемо сподівається, покладе край подібним машинам, а разом з ними і таким стереотипам.

Як показує європейська практика, існує безліч спеціалізованих компаній, які займаються виготовленням комфортабельних автобусів з розвізних фургонів з дотриманням всіх норм. Одна з них - польська компанія, яка спеціалізується на Mercedes-Benz Sprinter.

img-20210117-133618-scaled.jpg

Днями в Києві була помічена одна з таких машин. Вона побудована на базі фургона третього покоління Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI. Таке шасі оптимально підходить для туристичного автобуса, адже воно має посилену задню підвіску, розраховану на повну масу машини до 5,0 т, а також найпотужніший в гамі, трилітровий 190-сильний турбодизель.

img-20210117-142851.jpg

Машина переобладнана у відповідність з директивою ЄС № E9 * 2007/46 * 6024 * 02 і може пропонуватися з різною кількістю місць (до 30), включаючи місця для інвалідних колясок. У салоні встановлюються комфортабельні крісла, LED-освітлення, USB-роз'єми, кондиціонер, додатковий обігрівач, а також CD / DVD з LCD монітором, а та ТВ-тюнер.

Новини

Популярні теми форуму

analytics