Close button

Революція в світі персональних помічників від Amazon

Революція в світі персональних помічників від Amazon

Персональний помічник Amazon Alexa доступний не тільки на телефонах, але і на планшетах, комп'ютерах, телевізорах, розумних екранах, шпальтах і в різній побутовій техніці. Тепер Amazon анонсувала сервіс, який дозволить клієнтам, включаючи виробників авто і побутової техніки, створювати своїх помічників на базі Alexa, повідомляє iXBT.com.

Сервіс отримав назву Alexa Custom Assistant, з його допомогою виробники можуть встановити власне ім'я розумного помічника, придумати унікальне слово або команду для його пробудження і так далі. Також можна записувати власні голоси.

Amazon заявила, що це рішення допоможе виробникам знизити вартість і спростить процес створення власних інтелектуальних помічників. В результаті компанії можуть зосередити свій час і ресурси на створенні унікальних можливостей, які порадують їх клієнтів.

Одним з виробників, які використовують Alexa Custom Assistant, є Fiat Chrysler Automobiles. Сервіс доступний в таких країнах світу, як США, Канада, Великобританія, Австрія, Франція, Німеччина, Ірландія, Іспанія, Японія, Індія, Австралія, Нова Зеландія, Мексика і Бразилія. Надалі перелік країн буде розширюватися.

Новини

Популярні теми форуму

analytics