Close button

Rolls-Royce: нова концепція

Rolls-Royce: нова концепція

Перший електромобіль марки буде створений з нуля, повідомляє Insideevs.

Концерн BMW, якому належить марка Rolls-Royce, вже зробив повністю електричну версію бензинового седана Phantom і випробував його в Мюнхені. Результати тестів виявилися провальними, так що було прийнято рішення робити електромобіль Rolls-Royce з нуля.

Нова машина, ймовірно, отримає ім'я Silent Shadow, яка була зареєстрована у вересні минулого року. Модель багато в чому буде уніфікована з кросовером BMW iX та седаном i7, але отримає власну архітектуру кузова на основі алюмінієвої силової структури.

Передбачається, що для Silent Shadow зроблять батарею ємністю не менше 100 кіловат-годин, якої вистачатиме мінімум на 500 кілометрів шляху. Постачальники акумуляторів будуть тими ж, що і у BMW: це Samsung і, можливо, CATL. Моторами, відповідно, поділиться BMW.

Нагадаємо, що з 2030 року Великобританії буде заборонено продаж бензинових і дизельних машин, при цьому для заряджають гібридів зроблять відстрочку до 2035 року. Однак керівництво Rolls-Royce раніше неодноразово підкреслювало, що фірма не бачить сенсу вкладатися в гібридні технології і має намір відразу перейти на чисту електрику.

Новини

Популярні теми форуму

analytics