Close button

Microsoft готує новий дизайн у Windows 10

Microsoft готує новий дизайн у Windows 10

Компанія Microsoft готується до найбільшого оновленню дизайну користувальницького інтерфейсу Windows 10. Тепер же стало відомо про те, що елементи нового інтерфейсу стали з'являтися в попередніх збірках операційної системи. Поки мова йде про закруглених кутах вікон додатків і інших елементів Windows 10, повідомляє 3DNews.

Джерело каже про початок тестування опції RoundedWindowsCornersPrototype, яка робить закругленими краю вікон багатьох додатків і елементів призначеного для користувача інтерфейсу. Це стосується таких елементів, як меню «Пуск», «Центр повідомлень», «Налаштування» і ін. Внесені зміни додадуть дизайну більш сучасний і естетичний вигляд.

Примітно, що в минулому Microsoft вже використовувала дизайн інтерфейсу, одним з елементів якого були закруглені кути вікон. Дизайн із закругленими кутами використовувався аж до виходу Windows 8, інтерфейс якої був виконаний в стилі Metro.

81.jpg

Крім закруглених кутів вікон розробники планують впровадити масу інших змін в дизайн користувальницького інтерфейсу Windows 10. Варто зазначити, що офіційні представники Microsoft утримуються від коментарів з даного питання, тому точні дані щодо майбутнього оновлення дизайну і терміни його можливого запуску залишаються невідомими.

Передбачається, що масштабне оновлення Sun Valley стане доступним широкому колу користувачів програмної платформи Windows 10 восени цього року і буде запущено як Windows 10 October 2021 Update (21H2) в жовтні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics