Close button

Telegram "покарав" провокаторiв заворушень в США

Telegram "покарав" провокаторiв заворушень в США

Дуров повідомив, що Telegram заблокував сотні закликів до насильства під час заворушень в США, повідомляє Life.

Розробник підкреслив, що його команда виступає виключно за мирні дебати і протести.

Творець "Телеграма" Павло Дуров заявив, що модератори месенджера заблокували сотні публічних закликів до насильства на тлі минулих в США заворушень.

Розробник зазначив, що його команда вітає мирні дебати і протести і уважно стежить за подіями в Штатах, хоч американська аудиторія і становить менше 2% від загального числа користувачів.

- У наших умовах використання прямо забороняється поширювати публічні заклики до насильства. Команда діяла рішуче, припиняючи канали США, де пропагується насильство. Завдяки цим зусиллям минулого тижня наші модератори заблокували сотні публічних закликів до насильства, які інакше могли б охопити десятки тисяч передплатників, - написав Дуров у своєму телеграм-каналі.

Творець месенджера додав, що з початку січня модератори стали отримувати все більше повідомлень про публічну активності на платформі, пов'язаної з подіями в Сполучених Штатах, і до сих пір продовжують обробляти інформацію від користувачів, а також видаляти контент, що підбурює до насильства.

Розробник подякував небайдужих людей, які повідомили про каналах, які "перейшли межу", і закликав і надалі надсилати звіти про подібну діяльність.

Новини

Популярні теми форуму

analytics