Close button

"У мене, взагалі, суперумови" -, Світоліна готується до Australian Open

"У мене, взагалі, суперумови" -, Світоліна готується до Australian Open

Еліна Світоліна та Іга Свьонтек, Гарбіньйо Мугуруса, Давід Гоффен, Денис Шаповалов та інші тенісисти у вівторок потренувалися на кортах "Мельбурн-парку", повідомляє Tribuna.

Світоліна розповіла, як використовує виділені 5 годин на тренування перед Australian Open. "Тренуюся разом із Ігой Свентек, ми будемо тренуватися разом днів п'ять, а на другому тижні до нас приєднаються Дарина Касаткіна і Олена Большова.

Умови гарні, там відразу все зроблено: люди зустрічають, проводжають, всюди тебе супроводжують. Приїздиш і відразу йдеш на корт, там вже сидить людина, яка стежить за умовами. Є люди, які все прибирають, тебе супроводжують навіть до туалету.

Для кожної команди є тренажерні зали: одна кімната - кардіо, інша - для силових тренувань. Кожен день ти вибираєш, що будеш робити сьогодні. Я не скаржуся, я у групі людей, яким пощастило, що їх не закрили на строгий карантин.

У мене, взагалі, суперумови, я радію кожному моменту, я намагаюся використовувати всі можливості, щоб потренуватися, і насолоджуватися своїм перебуванням тут ", - поділилася Світоліна. Нагадаємо, Australian Open пройде з 8 по 21 лютого 2021 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics