Close button

Найбільший альткоїн за добу подорожчав

Найбільший альткоїн за добу подорожчав

Найбільший за капіталізацією альткоїн подорожчав на 11% за минулу добу й підіймався вище $ 1340. До поновлення рекорду криптовалюті залишається менше ніж 8% зростання, повідомляє РБК.

У вівторок, 19 січня, курс Ethereum на криптобіржі Binance досягав $ 1 345, він наблизився до історичного максимуму в $ 1440, встановленому на початку 2018 року. За минулу добу криптовалюта виросла в ціні на 11%, до поновлення рекордної позначки їй залишається подорожчати менш ніж на 8%.

Частка Ethereum на ринку цифрових грошей на цей час складає 14,4% при капіталізації активу в $ 150,8 млрд і добових обсягах торгів в $ 37,5 млрд, за даними Coingecko. 10 січня ефір досягав трирічного максимуму вартості в $ 1348, після чого його ціна падала до $ 915, але відновилася до колишніх позначок.

За рік курс альткоїну виріс більш ніж на 600%, однією з найважливіших подій для нього став запуск нульової фази Ethereum 2.0, яка очікувалася понад року. Інвестори вже можуть перевести свої монети на спеціальний депозитний контракт, проте виведення коштів стане доступний тільки після того, як оновлення дійде до фази 1.5, точні терміни настання якої невідомі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics