Close button

Винний у смерті Кушнарьова живе в Швейцарії, - ЗМІ

Винний у смерті Кушнарьова живе в Швейцарії, - ЗМІ

За даними журналістів ICTV, визнаний винним у вбивстві з необережності Євгена Кушнарьова Дмитро Завальний має серйозний бізнес у Швейцарії, повідомляє Kharkiv Today.

17 січня 2007 року Євген Кушнарьов помер у районній лікарні, за день до цього він отримав смертельне поранення на полюванні в Ізюмському районі. За версією слідства, куля Дмитра Завального, який на той момент був помічником нардепа Дмитра Шенцева, зрикошетила в дерево і потрапила в Євгена Кушнарьова. Відразу після того, як Верховний суд у 2009 році закрив справу за фактом його загибелі, Дмитро Завальний зник з поля зору. Про це повідомили в "Фактах тижня" на ICTV 17 січня. За інформацією їх джерел, Дмитра Завального бачили у Швейцарії, де у нього з'явився серйозний бізнес.

Нардеп Дмитро Шенцев, який теж був на тому полюванні, запевняє, що після події не бачив Дмитра Завального і підкреслює - зробив його своїм помічником на прохання Євгена Кушнарьова.

"Я з ним не був знайомий практично до цього, мене з ним познайомив Євген Петрович. Каже, Діма, зроби його своїм помічником. Так Завальний став моїм помічником... У нього, мабуть, там свої друзі, своє коло спілкування", - розповів журналістам нардеп Дмитро Шенцев.

Він згадав останні слова Євгена Кушнарьова після поранення.

"Євген Петрович тримався за живіт, сказав мені: ну ось, Дімка, і все", - повідомив Шенцев.

Новини

Популярні теми форуму

analytics