Close button

На російську "Лігу сміху" зареєструвалися команди з України та "ДНР"

На російську "Лігу сміху" зареєструвалися команди з України та "ДНР"

Ситуація навколо продажу російському каналу СТС прав на проведення гумористичного шоу "Ліга сміху" стає все більш гостроцікавою й неоднозначною, повідомляє Страна.ua.

Так, про своє бажання взяти участь у проєкті оголосили й вже подали заявки команди з непідконтрольного Донецька, анексованого Криму, Харкова і Запоріжжя (не рахуючи десятків заявок безпосередньо з самої Росії).

Список заявок оприлюднений на офіційному сайті Міжнародного союзу КВК згідно з порядком виступу команд на кастинг-фестивалі "Ліга сміху".

Так, в списку команд-учасниць кастингу, який відбудеться 25, 26 і 27 січня в московському Будинку КВК, значаться дві команди з Донецька - команди "Дует імені нєт" і "Все Пуteam".

Крім того, на кастинг нового проєкту СТС зареєструвалися п'ять команд з материкової частини України - МУА, Збірна медиків (Одеса), Збірна Одеси, "Падік 19" (Запоріжжя), "Подруги твого хлопця (Харків), і дві з анексованого Росією Криму: B. A. N. G. (Керч), Ельвад Вагнер (Сімферополь). Всього, за даними на 20 січня, на участь у відборі подали заявки 172 команди.

На російську

На російську

На російську

"Студія "Квартал 95", якою до президентства керував Володимир Зеленський, не підтвердила і не спростувала продаж франшизи "Ліга сміху" російському каналу СТС.

Новини

Популярні теми форуму

analytics