Close button

Смартфони Huawei отримають квадрокамеру з незвичайним виконанням

Смартфони Huawei отримають квадрокамеру з незвичайним виконанням

На сайті Відомства Європейського союзу з інтелектуальної власності (European Union Intellectual Property Office, EUIPO) опублікована патентна документація Huawei з описом досить незвичайною багатомодульною камери: рішення, ймовірно, з'явиться в майбутніх смартфонах компанії, повідомляє 3Dnews.

Як можна бачити на ілюстраціях, конструкцією передбачено використання дисплея з невеликим отвором по центру у верхній області: тут розташується одинарна фронтальна камера. Тут все досить звично.

Тильна камера виконана у вигляді двох кільцеподібних блоків, укладених в область овальної форми. Кожен з блоків містить по два оптичних компонента з датчиками зображень. У проміжку між кільцями розташовується світлодіодний спалах. При цьому вся камера виступає по відношенню до тильної панелі апарату.

На патентних ілюстраціях не проглядається дактилоскопічний сканер - ймовірно, він буде інтегрований безпосередньо в зону екрану. Говориться про наявність фізичних кнопок управління на бічній грані і симетричного порту USB Type-C.

crf3m7zo_d_big.jpg

Заявка на патент була подана в жовтні минулого року, а оприлюднений він тільки зараз. Не виключено, що описаний дизайн буде використаний в одному з потужних смартфонів Huawei, випуск яких запланований на поточний рік.

Новини

Популярні теми форуму

analytics